Bevegende opplevelser

En liten stemningsrapport fra forestillingsserien Vulkan Beveger med Kyrre Texnæs i spissen.

Herlig jazzstemning på Vulkan

En liten stemningsrapport fra Vulkans første jazzfestival. Takk til Boris Iochev & Co for to veldig trivelige augustdager i gata vår!

Nyt Vulkans flotte uteserveringer

Sommeren her og byen åpnes mer og mer opp. Hva passer vel da bedre enn å kose seg med noe godt på en av Vulkans mange uteserveringer?

Vulkan beveger – PARKOUR OG ARKITEKTUR

Sammen med Kyrre Texnæs har Oslo Parkour Park laget en halsbrekkende koreografi hvor hele Vulkanområdet blir tatt i bruk! Men har du noen gang tenkt på hvordan omgivelsene rundt deg påvirker hvordan du tenker, beveger deg eller opplever ting? I en samtale mellom Kyrre og Martin Gran fra Snøhetta går de dypere inn i temaet arkitektur og bevegelse.

Vulkan beveger – DANS

Kyrre Texnæs intervjuer ulike kreative utøvere om det som beveger mennesket. I møtet med Hallgrim Hansegård er temaet dans og bevegelse. Hallgrim er samfunnsengasjert og hele tiden på jakt etter å skape dagsaktuell dans med spennende tema.

Vulkan beveger – MUSIKK

Gjennom tre spennende seanser har Vulkans gjester kunnet følge med mens Kyrre har coachet noen av Norges råeste kunstnere i Norge innen dans, parcour og musikk. Og for å knytte sammen disse seansene med det Kyrre brenner aller mest for – nemlig bevegelse – har han intervjuet tre ulike kreative utøvere om det som beveger mennesket.

Lyst på noe godt?

Mange vet at man får god mat i Mathallen, men visste du at du også finner utrolig mye godt på Vulkan Depot?

A room with a view

Som så mange andre hotell måtte PS:hotell stenge dørene en lang periode på grunn av Covid-19. Men de brukte tiden godt og inviterer nå til nyoppussede og flotte rom!

Kjendiskatt på Vulkan

Visste du at Vulkan har en egen influencer på fire ben? Choco er en britisk korthåret katt som har skaffet seg en trofast følgerskare på Instagram – over 4000 følgere i skrivende stund!

Autentisk thai

Nam Fah flyttet inn på Vulkan i vinter og er nok et velkjent navn for mange. Men hvem er det egentlig som står bak dette konseptet og hvorfor har de opparbeidet seg et så innmari godt rykte blant byens thaimat-entusiaster?