Tiden flyr i godt selskap og nå er det faktisk snart 10 år siden dette bildet ble tatt. 12. oktober 2012 var den offisielle åpningsdagen til byens første mathall og vi gleder oss over alt som har skjedd her i Mathallen Oslo på disse 10 årene.
Til høsten blir det tid for både feiring, mimring og kanskje noen overraskelser, så følg med! Og fram til den tid lader vi opp med å prate med noen av de som har bidratt til at Mathallen har blitt som den har blitt. Under kan du bli litt bedre kjent med noen av dem.

Din lokale slakter
Navn: Daniel Slakter
Sted: Annis Pølsemakeri
Jobbet i Mathallen: Siden 2012
«Jeg falt for Mathallen lenge før åpning. Jeg gikk tilfeldigvis forbi, og måtte undersøkte hva dette var for noe.»
Hele Mathallens Mamma Italia
Navn: Lisbet Baade-Mathiesen
Sted: Via Italia
Jobbet i Mathallen: Siden starten i 2012
«Via Italia har utviklet seg fra å være en butikk med økologiske varer til å bli en pastabar.»

10-årsjubilant på Vulkan
Tiden flyr i godt selskap og nå er det faktisk snart 10 år siden dette bildet ble tatt. 12. oktober 2012 var den offisielle åpningsdagen til byens første mathall og vi gleder oss over alt som har skjedd her i Mathallen Oslo på disse 10 årene.

Til høsten blir det tid for både feiring, mimring og kanskje noen overraskelser, så følg med! Og fram til den tid lader vi opp med å prate med noen av de som har bidratt til at Mathallen har blitt som den har blitt. Under kan du bli litt bedre kjent med noen av dem.
Din lokale slakter
Navn: Daniel Slakter
Sted: Annis Pølsemakeri
Jobbet i Mathallen: Siden 2012
«Jeg falt for Mathallen lenge før åpning. Jeg gikk tilfeldigvis forbi, og måtte undersøkte hva dette var for noe.»
Navn: Lisbet Baade-Mathiesen
Sted: Via Italia
Jobbet i Mathallen: Siden starten i 2012
«Via Italia har utviklet seg fra å være en butikk med økologiske varer til å bli en pastabar.»
Se mer fra Vulkan
En smak av Vulkan – skjulte perler
Vi har samlet 10 skjulte perler på området som definitivt er verdt et besøk.
Autentisk thai
Nam Fah flyttet inn på Vulkan i vinter og er nok et velkjent navn for mange. Men hvem er det egentlig som står bak dette konseptet og hvorfor har de opparbeidet seg et så innmari godt rykte blant byens thaimat-entusiaster?
Japanske kjøkkenkniver: Størst utvalg, størst tradisjon
Vi tok en prat med eieren av Skarpe kniver, Michael Aagreen, for å lære mer om nettopp kniver.