Sportshøsten på Pokalen

Premier League, Champions League og annen aktuell sport.

Pokalen tar sport, Premier League og Champions League på alvor! På Pokalen Vulkan blir det kamper og bøttevis med god stemning hele sesongen.

PREMIER LEAGUE
Vil Haaland klare å følge opp fjorårets rekorder, og kan han bli årets spiller for andre år på rad? Kan Haaland vinne Ballon d’Or 2023? Kan City vinne Premiere League for 4. år på rad, som første lag i HISTORIEN? Vil Ødegaard og Arsenal kjempe om seriegullet også neste år? Vil Liverpool klare å kjempe seg tilbake i topp 4? Vil Mauricio Pochettino gi Chelsea det de trenger for å jobbe seg tilbake mot toppen?

CHAMPIONS LEAGUE
Klarer Manchester United og Ten Haag å stille opp mot City, Bayern, Real Madrid og de andre storlagene? Kan Haaland bli toppscorer igjen? Kan Manchester City ta sin andre tittel på rad? Klarer Real Madrid seg uten Ronaldo og Benzema? Hvordan går det med Newcastle i årets sesong, og kan Arsenal yppe seg med storlagene?

VISSTE DU AT…?

  • På Pokalen Vulkan kan du ta med eller bestille mat fra alle serveringsstedene på Vulkan
  • Det er kun drop-in på Pokalen Vulkan, så du trenger ikke å booke bord i forkant. Men på de store kampene kan det være lurt å møte opp i god tid før kampstart!
  • Pokalen viser stort sett alle kampene – se kampprogram her for mer informasjon.
  • De viser også annen aktuell sport på Pokalen i høst. Står det ingenting på programmet? Spør i baren!

Se mer fra Vulkan

Bli bedre kjent med Mathallens ansatte

Oktober 2022 er det 10 år siden Oslo fikk sin aller første mathall. Her har vi tatt en prat med noen av de som har bidratt til at Mathallen har blitt som den har blitt.

Bevegende opplevelser

En liten stemningsrapport fra forestillingsserien Vulkan Beveger med Kyrre Texnæs i spissen.

Prøv arabisk til lunsj eller middag

Har du testet ut den nye arabiske restauranten på Vulkan Depot? Nå holder de åpent til både lunsj og middag fra tirsdag til søndag.