Sportshøsten på Pokalen

Premier League, Champions League og annen aktuell sport.

Pokalen tar sport, Premier League og Champions League på alvor! På Pokalen Vulkan blir det kamper og bøttevis med god stemning hele sesongen.

PREMIER LEAGUE
Vil Haaland klare å følge opp fjorårets rekorder, og kan han bli årets spiller for andre år på rad? Kan Haaland vinne Ballon d’Or 2023? Kan City vinne Premiere League for 4. år på rad, som første lag i HISTORIEN? Vil Ødegaard og Arsenal kjempe om seriegullet også neste år? Vil Liverpool klare å kjempe seg tilbake i topp 4? Vil Mauricio Pochettino gi Chelsea det de trenger for å jobbe seg tilbake mot toppen?

CHAMPIONS LEAGUE
Klarer Manchester United og Ten Haag å stille opp mot City, Bayern, Real Madrid og de andre storlagene? Kan Haaland bli toppscorer igjen? Kan Manchester City ta sin andre tittel på rad? Klarer Real Madrid seg uten Ronaldo og Benzema? Hvordan går det med Newcastle i årets sesong, og kan Arsenal yppe seg med storlagene?

VISSTE DU AT…?

  • På Pokalen Vulkan kan du ta med eller bestille mat fra alle serveringsstedene på Vulkan
  • Det er kun drop-in på Pokalen Vulkan, så du trenger ikke å booke bord i forkant. Men på de store kampene kan det være lurt å møte opp i god tid før kampstart!
  • Pokalen viser stort sett alle kampene – se kampprogram her for mer informasjon.
  • De viser også annen aktuell sport på Pokalen i høst. Står det ingenting på programmet? Spør i baren!

Se mer fra Vulkan

Kjendiskatt på Vulkan

Visste du at Vulkan har en egen influencer på fire ben? Choco er en britisk korthåret katt som har skaffet seg en trofast følgerskare på Instagram – over 4000 følgere i skrivende stund!

En smak av Vulkan – skjulte perler

Vi har samlet 10 skjulte perler på området som definitivt er verdt et besøk.

Kompromissløs brunsj

Har du lyst å invitere med deg venner og familie til en brunsj utenom det vanlige, kan dere organisere en Mathall-variant av den “danske brunsjen”.