Dette skjer på Vulkan framover

Hver uke

Pokalen tar sport, Premier League og Champions League på alvor! På Pokalen Vulkan får du kamper og bøttevis med god stemning hele sesongen.

Se kampprogrammet her

I dag

Vulkan Arena: Gregory Alan Isakov

Musikken til dette lyriske geniet kombinerer indie og folk, og er av mesterlig kvalitet som ofte sammenliknes med inspirasjonskilder som Bruce Springsteen og Leonard Cohen.

Vulkan Arena: Chase & Status

De er aktuelle med albumet «What Came Before», og 9. desember er de klare for et eksklusivt DJ-sett på Vulkan Arena i Oslo!

Vulkan Arena: Fear Factory

I tillegg til det legendariske bandet Fear Factory, får publikum også oppleve det amerikanske bandet Butcher Babies og det ukrainske bandet Ignea.

Dansens hus: Eivind Seljeseth

Exploded view er en danseforestilling og et åpent koreografisk maskineri. I en sammenstilling av tekst og bevegelse blir språklige hierarkier og meningsproduksjon satt på prøve.

Vulkan Arena: Benzz x Ashafar x Orio

Nyt stemningen fra den nederlandske sensasjonen Ashafar, britiske Benzz, og selvfølgelig Norges egen Orio. Og etterpå blir det afterparty!

Vulkan Arena: Staxrud Allstars

Blant kjennere og nerder har Eivind Staxrud vært en mentor, en stor helt og en av bransjens aller mest ettertraktede musikere. Og han har vært det i tre tiår.

Vulkan Arena: Jireel

Rapperen, sangeren og låtskriveren fra Rågsved i Sverige har vunnet både Grammy- og P3 Guld-priser, og har siden den første singelutgivelsen i 2016 samlet over 250 millioner strømminger på Spotify.

Vulkan Arena: Lloyd Cole

Den engelske artisten Lloyd Cole har bygget en karriere på å kompromissløst trosse forventninger. Fra pop til rock til Americana-flørtende singer-songwriter, forusigbar er han ikke.

Hele måneden

Ukentlige arrangementer

Det quizzes og spilles på Vulkan flere dager i uka, så her er det bare å velge seg ut sin(e) favoritt(er).

Tirsdager:
Sunnas musikkbingo på Smelteverket
Perlekveld! Kosetirsdag på House of Nerds
Quiz night på Døgnvill

Onsdager:
Pubquiz på Smelteverket

Torsdager:
Quizkollektivet på Pokalen

Fredager:
Quiz på Lucky Bird

Lørdager:
Heart & Soul Live at Smelteverket