Bli bedre kjent med Mathallens ansatte

Mathallen har vært åpen i hele 10 år og det har vært mange ulike konsepter innom hallen i løpet av den tiden. Noen varte ikke så lenge mens andre har vært med siden dag én. Det er ingen tvil om at det er folkene bak disken som gjør Mathallen til det den er i dag, og her får du mulighet til å bli litt bedre kjent med noen av dem du finner bak diskene.

Daniel-Slakter-1-768x1024

Din lokale slakter

Navn: Daniel Slakter
Sted: Annis Pølsemakeri
Jobbet i Mathallen: Siden 2012

«Jeg falt for Mathallen lenge før åpning. Jeg gikk tilfeldigvis forbi, og måtte undersøkte hva dette var for noe.»

Lisbet Via Italia

Hele Mathallens Mamma Italia

Navn: Lisbet Baade-Mathiesen
Sted: Via Italia
Jobbet i Mathallen: Siden starten i 2012

«Via Italia har utviklet seg fra å være en butikk med økologiske varer til å bli en pastabar.»

Galopin

Mathallens franske alibi

Navn: Thibaut og Arthur
Sted: Galopin
Jobbet i Mathallen: Drevet Galopin siden 2018

«Vi valgte å drive i Mathallen fordi vi ønsket å formidle vår kjærlighet til håndverksmat til folket.»

hong-hovedbilde

Beste DimSum i by’n

Navn: Hong Ringman
Sted: Hongs Bao Bao
Jobbet i Mathallen: Åpnet butikk her i 2018

«Vi synes at konseptet vårt passet bra i Mathallen, og det virket som en veldig trivelig plass å jobbe. Noe som viser seg å stemme.»

Kamran

Hjemmelaget, tradisjonsrik mat fra Pakistan

Navn: M. Kamran
Sted: Simply Tasty
Jobbet i Mathallen: Siden mai 2020

«Mathallen var jo det eneste stedet hvor vi kunne vise folk flest hvordan mat laget med kjærlighet smakte.»

Bli bedre kjent med Mathallens ansatte

Mathallen har vært åpen i hele 10 år og det har vært mange ulike konsepter innom hallen i løpet av den tiden. Noen varte ikke så lenge mens andre har vært med siden dag én. Det er ingen tvil om at det er folkene bak disken som gjør Mathallen til det den er i dag, og her får du mulighet til å bli litt bedre kjent med noen av dem du finner bak diskene.

Daniel-Slakter-1-768x1024

Din lokale slakter

Navn: Daniel Slakter
Sted: Annis Pølsemakeri
Jobbet i Mathallen: Siden 2012

«Jeg falt for Mathallen lenge før åpning. Jeg gikk tilfeldigvis forbi, og måtte undersøkte hva dette var for noe.»

Lisbet Via Italia

Hele Mathallens Mamma Italia

Navn: Lisbet Baade-Mathiesen
Sted: Via Italia
Jobbet i Mathallen: Siden starten i 2012

«Via Italia har utviklet seg fra å være en butikk med økologiske varer til å bli en pastabar.»

Galopin

Mathallens franske alibi

Navn: Thibaut og Arthur
Sted: Galopin
Jobbet i Mathallen: Drevet Galopin siden 2018

«Vi valgte å drive i Mathallen fordi vi ønsket å formidle vår kjærlighet til håndverksmat til folket.»

hong-hovedbilde

Beste DimSum i by’n

Navn: Hong Ringman
Sted: Hongs Bao Bao
Jobbet i Mathallen: Åpnet butikk her i 2018

«Vi synes at konseptet vårt passet bra i Mathallen, og det virket som en veldig trivelig plass å jobbe. Noe som viser seg å stemme.»

Kamran

Hjemmelaget, tradisjonsrik mat fra Pakistan

Navn: M. Kamran
Sted: Simply Tasty
Jobbet i Mathallen: Siden mai 2020

«Mathallen var jo det eneste stedet hvor vi kunne vise folk flest hvordan mat laget med kjærlighet smakte.»

Se mer fra Vulkan

Oslo Keramikkverksted

Interessert i verkstedplass eller keramikkurs?

Urban bierøkt på Vulkan

Sommeren går mot slutten og det betyr at biene våre her på Vulkan begynner å levere fra seg den ferske honningen sin!

Japanske kjøkkenkniver: Størst utvalg, størst tradisjon

Vi tok en prat med eieren av Skarpe kniver, Michael Aagreen, for å lære mer om nettopp kniver.