Aktuelt

Her kan du lese om alt som skjer på Vulkan, bli bedre kjent med alle som holder til her og få en smakebit av hvilke opplevelser området kan tilby.

Ny kafé på Vulkan

Stikk innom den nyåpnede kafeen Organit for litt sunt påfyll.

Keramikkmarked

Lørdag 10. juni blir det marked med massevis av flott håndlaget keramikk ute i Vulkangata

Østkanttorget kommer til Vulkan

Østkanttorget har tidligere holdt til på Grønland, men denne våren flytter de på seg og kommer til oss på Vulkan. Søndag 4. juni blir det marked, musikk og underholdning for hele familien.

Tiger Talks 2023

Centrum Tigers inviterer til årets viktigste konferanse om mangfold og integrering. Tiger Talks 2023 vil finne sted på Vulkan Arena den 25. mai, og vil samle en rekke sterke stemmer som gjør en innsats for å fremme mangfold.

Oasis holder åpent hver dag

Har du testet ut den nye arabiske restauranten på Vulkan Depot? Nå holder de åpent til både lunsj og middag hver eneste dag.

Hva skjer på Vulkan

Full oversikt over alt som skjer på Vulkan framover

Lyst på noe godt?

Mange vet at man får god mat i Mathallen, men visste du at du også finner utrolig mye godt på Vulkan Depot?

Kjøp nydelig håndlaget keramikk

Medlemmene hos Oslo keramikkverksted er en produktiv gjeng! De lager nå så mye håndlaget keramikk at de har startet utsalg.

Flunkende nytt ladeanlegg

Endelig er ladeanlegget i Vulkan p-hus skiftet ut og modernisert med 95 normalladere og 2 hurtigladere. Det er Recharge som eier anlegget og står for driften av det.

Ta med barna på danseforestilling

De fleste har nok fått med seg at Dansens hus setter opp utallige forestillinger i løpet av et år. Men visste du at flere av disse forestillingene passer ekstra godt for barn?

Endringer i beboerparkering

Viktig informasjon om endringer i beboerparkering og ladeplasser

Gavekort fra Mathallen og Vulkan

Gaven til den som har alt! Kjøp et gavekort til en du er glad i, en som har alt, eller en som simpelthen er glad i god og ekte mat! Les mer om hvor du kan bruke gavekortet her.