Konferanse og event

Vulkan er som en liten by i byen – her er alt du trenger på ett sted. Utleielokaler finnes i ulike størrelser og fasonger og mattilbudet er det få som kan konkurrere med. Vi står for alle praktiske detaljer til kurs, konferanser og arrangementer. Du behøver bare å invitere.

Hvorfor Vulkan?

Med et hotell, mange ulike utleielokaler og et stort utvalg aktiviteter og underholdningsmuligheter på området, får du alt du trenger til ditt neste arrangement her hos oss.

Send en e-post til post@vulkanoslo.no så hjelper vi deg med tilrettelegging!

Konferanse- og eventlokaler

Er du på jakt etter et stort lokale til en messe, gode konferansefasiliteter eller lokaler til kurs, eller flere mindre møterom for gruppearbeid eller parallellsesjoner? På hotellet finner du flotte møterom i ulike størrelser, og i Mathallen får du lokaler med utsikt over det yrende livet i hallen eller ut mot Akerselva. For større arrangementer og konferanser er både Vulkan Arena og Dansens hus ypperlige alternativer. Og vil dere helst være utendørs byr BAR Vulkan på en av byens flotteste takterrasser.

Servering

Med over 30 serveringssteder på området er det ingen problem å finne noe som frister. Hva med pausemat fra en av kafeene på området, lunsj i Mathallen og festmiddag i Matsalen? En morsom variant er å dele ut Mathallens gavekort til alle deltakerne slik at de selv kan rusle rundt i hallen og velge ut akkurat den matretten som hver og en har mest lyst på. Maten kan nytes på langbord midt i hallen slik at gjestene får sitte samlet selv om maten kommer fra helt ulike steder.

Overnatting

Vi har et hotell på området som gjør sitt ytterste for at oppholdet på Vulkan skal bli komplett. Scandic Vulkan har over 100 flotte og moderne rom og tilbyr sin egen Scandic-honning produsert av biene som bor på taket.

Aktiviteter og underholdning

Mange er på jakt etter spennende aktiviteter for å bryte opp en lang dag med faglig innhold. Her på Vulkan har vi en rekke unike tilbud. Kanskje noe av dette kan friste?

Hva med:

  • Matlagingskurs og påfølgende lunsj eller middag hos Kulinarisk Akademi
  • Keramikkurs hos Oslo keramikkverksted
  • Mini-workshop hos Kyrre Texnæs
  • VR Escape Room hos House of Nerds
  • Danseforestilling på Dansens hus eller konsert på Vulkan Arena
  • Ølsmaking hos Hopyard eller vinsmaking hos Galopin
  • Quiz på Døgnvill eller Pokalen

Dette er våre lokaler

Ta kontakt!

Trenger du flere lokaler til et arrangement, forslag til gode pauseaktiviteter eller oversikt over serveringsmulighetene på Vulkan?

Send en e-post til post@vulkanoslo.no så hjelper vi deg!