12. oktober 2012 fikk Oslo sin aller første mathall. På Vulkan, et gammelt industriområde rett ved Akerselva på Løkka, skulle Mathallen Oslo bli en bautastein i utviklingen av en helt ny by i byen. Nå, 10 år senere, har Mathallen Oslo blitt en handleplass, møteplass, arbeidsplass og turistattraksjon for tusenvis av mennesker.
Under kan du se noen av høydepunktene fra de 10 første årene. Vi gleder oss til fortsettelsen!
10-årsjubilant på Vulkan
12. oktober 2012 fikk Oslo sin aller første mathall. På Vulkan, et gammelt industriområde rett ved Akerselva på Løkka, skulle Mathallen Oslo bli en bautastein i utviklingen av en helt ny by i byen. Nå, 10 år senere, har Mathallen Oslo blitt en handleplass, møteplass, arbeidsplass og turistattraksjon for tusenvis av mennesker.
Under kan du se noen av høydepunktene fra de 10 første årene. Vi gleder oss til fortsettelsen!
Se mer fra Vulkan
En smak av Vulkan – skjulte perler
Vi har samlet 10 skjulte perler på området som definitivt er verdt et besøk.
Kompromissløs brunsj
Har du lyst å invitere med deg venner og familie til en brunsj utenom det vanlige, kan dere organisere en Mathall-variant av den “danske brunsjen”.
No ramen, no life
Vi kjenner han best som Inage, eieren av Inages Mat, Obento Box og Sapporo Ramen bar. Hva mener han egentlig med "no ramen, no life"?