Kompromissløs brunsj

Tekst: Therese Holmen
Foto: Fredrikke Wiheden

Fyll opp bordet med alt dere måtte ønske og nyt en behagelig start på dagen.

Har du lyst til å invitere med deg venner eller familie til en brunsj utenom det vanlige, kan dere organisere en Mathallen-variant av den “danske brunsjen”. Fyll opp bordet med mat fra flere av aktørene på huset og nyt et langt, sosialt måltid med mange retter.

Torget er som skapt for dette konseptet. Ingen uenigheter og ingen kompromisser er nødvendig når alle kan kjøpe matfavorittene og dele det hele i godt lag midt i Mathallen.

Varm mat finner du omtrent overalt, og der det ikke er varm mat er det ost, spekemat, ferske brød, søtbakst, kaffe og annen snacks. Det er bare fantasien som setter grenser.

Maten kommer fra:

  • Toast Vegetar (SMELT)
  • Bayonne-skinke (Galopin)
  • Høvding Sverre Lagret (Gutta på Haugen)
  • Pulled chicken burger (Stangeriet)
  • Potetsalat (Stangeriet)
  • Salat (Modern Greens)
  • Donut (The Cupcake & Pie Co.)

Drikken kommer fra:

  • Kaffe (Solberg og Hansen)
  • Galvanina (Via Italia)
  • Norsk Kambuchi (Modern Greens)

Kompromissløs brunsj

Tekst: Therese Holmen
Foto: Fredrikke Wiheden

Fyll opp bordet med alt dere måtte ønske og nyt en behagelig start på dagen.

Har du lyst til å invitere med deg venner eller familie til en brunsj utenom det vanlige, kan dere organisere en Mathallen-variant av den “danske brunsjen”. Fyll opp bordet med mat fra flere av aktørene på huset og nyt et langt, sosialt måltid med mange retter.

Torget er som skapt for dette konseptet. Ingen uenigheter og ingen kompromisser er nødvendig når alle kan kjøpe matfavorittene og dele det hele i godt lag midt i Mathallen.

Varm mat finner du omtrent overalt, og der det ikke er varm mat er det ost, spekemat, ferske brød, søtbakst, kaffe og annen snacks. Det er bare fantasien som setter grenser.

Maten kommer fra:

  • Toast Vegetar (SMELT)
  • Bayonne-skinke (Galopin)
  • Høvding Sverre Lagret (Gutta på Haugen)
  • Pulled chicken burger (Stangeriet)
  • Potetsalat (Stangeriet)
  • Salat (Modern Greens)
  • Donut (The Cupcake & Pie Co.)

Drikken kommer fra:

  • Kaffe (Solberg og Hansen)
  • Galvanina (Via Italia)
  • Norsk Kambuchi (Modern Greens)

Se mer fra Vulkan

Japanske kjøkkenkniver: Størst utvalg, størst tradisjon

Vi tok en prat med eieren av Skarpe kniver, Michael Aagreen, for å lære mer om nettopp kniver.

Gaver til de som har alt

Vi har gått en runde på Vulkan og funnet flere gode alternativer til deg som står litt fast.

Dansk krokjeller midt i Oslo

Mormor smørrebrød har skapt en liten dansk oase midt på Vulkan. Vi har tatt en liten prat med Kia Saxkjær som sammen med Brian har åpnet en dansk krokjeller her i gata vår.