Kompromissløs brunsj

Tekst: Therese Holmen
Foto: Fredrikke Wiheden

Fyll opp bordet med alt dere måtte ønske og nyt en behagelig start på dagen.

Har du lyst til å invitere med deg venner eller familie til en brunsj utenom det vanlige, kan dere organisere en Mathallen-variant av den “danske brunsjen”. Fyll opp bordet med mat fra flere av aktørene på huset og nyt et langt, sosialt måltid med mange retter.

Torget er som skapt for dette konseptet. Ingen uenigheter og ingen kompromisser er nødvendig når alle kan kjøpe matfavorittene og dele det hele i godt lag midt i Mathallen.

Varm mat finner du omtrent overalt, og der det ikke er varm mat er det ost, spekemat, ferske brød, søtbakst, kaffe og annen snacks. Det er bare fantasien som setter grenser.

Maten kommer fra:

  • Toast Vegetar (SMELT)
  • Bayonne-skinke (Galopin)
  • Høvding Sverre Lagret (Gutta på Haugen)
  • Pulled chicken burger (Stangeriet)
  • Potetsalat (Stangeriet)
  • Salat (Modern Greens)
  • Donut (The Cupcake & Pie Co.)

Drikken kommer fra:

  • Kaffe (Solberg og Hansen)
  • Galvanina (Via Italia)
  • Norsk Kambuchi (Modern Greens)

Kompromissløs brunsj

Tekst: Therese Holmen
Foto: Fredrikke Wiheden

Fyll opp bordet med alt dere måtte ønske og nyt en behagelig start på dagen.

Har du lyst til å invitere med deg venner eller familie til en brunsj utenom det vanlige, kan dere organisere en Mathallen-variant av den “danske brunsjen”. Fyll opp bordet med mat fra flere av aktørene på huset og nyt et langt, sosialt måltid med mange retter.

Torget er som skapt for dette konseptet. Ingen uenigheter og ingen kompromisser er nødvendig når alle kan kjøpe matfavorittene og dele det hele i godt lag midt i Mathallen.

Varm mat finner du omtrent overalt, og der det ikke er varm mat er det ost, spekemat, ferske brød, søtbakst, kaffe og annen snacks. Det er bare fantasien som setter grenser.

Maten kommer fra:

  • Toast Vegetar (SMELT)
  • Bayonne-skinke (Galopin)
  • Høvding Sverre Lagret (Gutta på Haugen)
  • Pulled chicken burger (Stangeriet)
  • Potetsalat (Stangeriet)
  • Salat (Modern Greens)
  • Donut (The Cupcake & Pie Co.)

Drikken kommer fra:

  • Kaffe (Solberg og Hansen)
  • Galvanina (Via Italia)
  • Norsk Kambuchi (Modern Greens)

Se mer fra Vulkan

Vulkan beveger – PARKOUR OG ARKITEKTUR

Sammen med Kyrre Texnæs har Oslo Parkour Park laget en halsbrekkende koreografi hvor hele Vulkanområdet blir tatt i bruk! Men har du noen gang tenkt på hvordan omgivelsene rundt deg påvirker hvordan du tenker, beveger deg eller opplever ting? I en samtale mellom Kyrre og Martin Gran fra Snøhetta går de dypere inn i temaet arkitektur og bevegelse.

Oslo Keramikkverksted

Interessert i verkstedplass eller keramikkurs?

Vulkan beveger – MUSIKK

Gjennom tre spennende seanser har Vulkans gjester kunnet følge med mens Kyrre har coachet noen av Norges råeste kunstnere i Norge innen dans, parcour og musikk. Og for å knytte sammen disse seansene med det Kyrre brenner aller mest for – nemlig bevegelse – har han intervjuet tre ulike kreative utøvere om det som beveger mennesket.