Tekst: Therese Holmen
Foto: Fredrikke Wiheden
Fyll opp bordet med alt dere måtte ønske og nyt en behagelig start på dagen.
Har du lyst til å invitere med deg venner eller familie til en brunsj utenom det vanlige, kan dere organisere en Mathallen-variant av den “danske brunsjen”. Fyll opp bordet med mat fra flere av aktørene på huset og nyt et langt, sosialt måltid med mange retter.
Torget er som skapt for dette konseptet. Ingen uenigheter og ingen kompromisser er nødvendig når alle kan kjøpe matfavorittene og dele det hele i godt lag midt i Mathallen.
Varm mat finner du omtrent overalt, og der det ikke er varm mat er det ost, spekemat, ferske brød, søtbakst, kaffe og annen snacks. Det er bare fantasien som setter grenser.
Maten kommer fra:
- Toast Vegetar (SMELT)
- Bayonne-skinke (Galopin)
- Høvding Sverre Lagret (Gutta på Haugen)
- Pulled chicken burger (Stangeriet)
- Potetsalat (Stangeriet)
- Salat (Modern Greens)
- Donut (The Cupcake & Pie Co.)
Drikken kommer fra:
- Kaffe (Solberg og Hansen)
- Galvanina (Via Italia)
- Norsk Kambuchi (Modern Greens)
Kompromissløs brunsj
Tekst: Therese Holmen
Foto: Fredrikke Wiheden
Fyll opp bordet med alt dere måtte ønske og nyt en behagelig start på dagen.
Har du lyst til å invitere med deg venner eller familie til en brunsj utenom det vanlige, kan dere organisere en Mathallen-variant av den “danske brunsjen”. Fyll opp bordet med mat fra flere av aktørene på huset og nyt et langt, sosialt måltid med mange retter.
Torget er som skapt for dette konseptet. Ingen uenigheter og ingen kompromisser er nødvendig når alle kan kjøpe matfavorittene og dele det hele i godt lag midt i Mathallen.
Varm mat finner du omtrent overalt, og der det ikke er varm mat er det ost, spekemat, ferske brød, søtbakst, kaffe og annen snacks. Det er bare fantasien som setter grenser.
Maten kommer fra:
- Toast Vegetar (SMELT)
- Bayonne-skinke (Galopin)
- Høvding Sverre Lagret (Gutta på Haugen)
- Pulled chicken burger (Stangeriet)
- Potetsalat (Stangeriet)
- Salat (Modern Greens)
- Donut (The Cupcake & Pie Co.)
Drikken kommer fra:
- Kaffe (Solberg og Hansen)
- Galvanina (Via Italia)
- Norsk Kambuchi (Modern Greens)
Se mer fra Vulkan
Autentisk thai
Nam Fah flyttet inn på Vulkan i vinter og er nok et velkjent navn for mange. Men hvem er det egentlig som står bak dette konseptet og hvorfor har de opparbeidet seg et så innmari godt rykte blant byens thaimat-entusiaster?
Vulkan beveger – MUSIKK
Gjennom tre spennende seanser har Vulkans gjester kunnet følge med mens Kyrre har coachet noen av Norges råeste kunstnere i Norge innen dans, parcour og musikk. Og for å knytte sammen disse seansene med det Kyrre brenner aller mest for – nemlig bevegelse – har han intervjuet tre ulike kreative utøvere om det som beveger mennesket.
En smak av Vulkan – skjulte perler
Vi har samlet 10 skjulte perler på området som definitivt er verdt et besøk.