Østkanttorget påVulkan

Østkanttorget har tidligere holdt til på Grønland, men denne sommeren flytter de seg hit til oss på Vulkan. Her blir det marked med massevis av salgsboder og DJ-en sørger for god stemning.

Det er organisasjonen UNG Norge som står bak konseptet Østkanttorget. Dette er en organisasjon som gjennom over 10 år har jobbet forebyggende og inkluderende for barn og ungdom. Målet deres er å bidra til en morsom, trygg og aktiv oppvekst for barn og unge, særlig med tanke på alle de som ikke har en slik hverdag. Dette gjør de blant annet ved å arrangere konserter, arrangementer og aktiviteter for barnevernsbarn og barn og ungdom som lever under fattigdomsgrensen.

Les mer om organisasjonen UNG Norge her.

På Østkanttorget blir det marked med ulike salgsboder og DJ som sørger for god stemning. Alt vil foregå ute i Vulkangata, rett utenfor Mathallen.

Følg med på Østkanttorget her.

Se mer fra Vulkan

Små glimt fra julegata

Det ble ordentlig god førjulsstemning på Vulkan i år med massevis av flotte konserter, juleverksted, nissebesøk og julelysshow.

Vulkan beveger – DANS

Kyrre Texnæs intervjuer ulike kreative utøvere om det som beveger mennesket. I møtet med Hallgrim Hansegård er temaet dans og bevegelse. Hallgrim er samfunnsengasjert og hele tiden på jakt etter å skape dagsaktuell dans med spennende tema.

Byvettreglene

Hvordan er byen å bo i, og hvordan oppfattes den av folk som er på besøk? Har du tenkt over at vi som bruker byen, og som er glad i byen – vi er de nærmeste til å gjøre den hyggeligere?