Mathallen har vært åpen i hele 10 år og det har vært mange ulike konsepter innom hallen i løpet av den tiden. Noen varte ikke så lenge mens andre har vært med siden dag én. Det er ingen tvil om at det er folkene bak disken som gjør Mathallen til det den er i dag, og her får du mulighet til å bli litt bedre kjent med noen av dem du finner bak diskene.
Din lokale slakter
Navn: Daniel Slakter
Sted: Annis Pølsemakeri
Jobbet i Mathallen: Siden 2012
«Jeg falt for Mathallen lenge før åpning. Jeg gikk tilfeldigvis forbi, og måtte undersøkte hva dette var for noe.»
Hele Mathallens Mamma Italia
Navn: Lisbet Baade-Mathiesen
Sted: Via Italia
Jobbet i Mathallen: Siden starten i 2012
«Via Italia har utviklet seg fra å være en butikk med økologiske varer til å bli en pastabar.»
Mathallens franske alibi
Navn: Thibaut og Arthur
Sted: Galopin
Jobbet i Mathallen: Drevet Galopin siden 2018
«Vi valgte å drive i Mathallen fordi vi ønsket å formidle vår kjærlighet til håndverksmat til folket.»
Beste DimSum i by’n
Navn: Hong Ringman
Sted: Hongs Bao Bao
Jobbet i Mathallen: Åpnet butikk her i 2018
«Vi synes at konseptet vårt passet bra i Mathallen, og det virket som en veldig trivelig plass å jobbe. Noe som viser seg å stemme.»
Hjemmelaget, tradisjonsrik mat fra Pakistan
Navn: M. Kamran
Sted: Simply Tasty
Jobbet i Mathallen: Siden mai 2020
«Mathallen var jo det eneste stedet hvor vi kunne vise folk flest hvordan mat laget med kjærlighet smakte.»
Bli bedre kjent med Mathallens ansatte
Mathallen har vært åpen i hele 10 år og det har vært mange ulike konsepter innom hallen i løpet av den tiden. Noen varte ikke så lenge mens andre har vært med siden dag én. Det er ingen tvil om at det er folkene bak disken som gjør Mathallen til det den er i dag, og her får du mulighet til å bli litt bedre kjent med noen av dem du finner bak diskene.
Din lokale slakter
Navn: Daniel Slakter
Sted: Annis Pølsemakeri
Jobbet i Mathallen: Siden 2012
«Jeg falt for Mathallen lenge før åpning. Jeg gikk tilfeldigvis forbi, og måtte undersøkte hva dette var for noe.»
Hele Mathallens Mamma Italia
Navn: Lisbet Baade-Mathiesen
Sted: Via Italia
Jobbet i Mathallen: Siden starten i 2012
«Via Italia har utviklet seg fra å være en butikk med økologiske varer til å bli en pastabar.»
Mathallens franske alibi
Navn: Thibaut og Arthur
Sted: Galopin
Jobbet i Mathallen: Drevet Galopin siden 2018
«Vi valgte å drive i Mathallen fordi vi ønsket å formidle vår kjærlighet til håndverksmat til folket.»
Beste DimSum i by’n
Navn: Hong Ringman
Sted: Hongs Bao Bao
Jobbet i Mathallen: Åpnet butikk her i 2018
«Vi synes at konseptet vårt passet bra i Mathallen, og det virket som en veldig trivelig plass å jobbe. Noe som viser seg å stemme.»
Hjemmelaget, tradisjonsrik mat fra Pakistan
Navn: M. Kamran
Sted: Simply Tasty
Jobbet i Mathallen: Siden mai 2020
«Mathallen var jo det eneste stedet hvor vi kunne vise folk flest hvordan mat laget med kjærlighet smakte.»
Se mer fra Vulkan
Bevegende opplevelser
En liten stemningsrapport fra forestillingsserien Vulkan Beveger med Kyrre Texnæs i spissen.
Bli bedre kjent med Mathallens ansatte
Oktober 2022 er det 10 år siden Oslo fikk sin aller første mathall. Her har vi tatt en prat med noen av de som har bidratt til at Mathallen har blitt som den har blitt.
Sportshøsten på Pokalen
Pokalen tar sport, Premier League og Champions League på alvor! På Pokalen Vulkan blir det kamper og bøttevis med god stemning hele sesongen.