Tekst: Therese Holmen
Foto: Fredrikke Wiheden
Fyll opp bordet med alt dere måtte ønske og nyt en behagelig start på dagen.
Har du lyst til å invitere med deg venner eller familie til en brunsj utenom det vanlige, kan dere organisere en Mathallen-variant av den “danske brunsjen”. Fyll opp bordet med mat fra flere av aktørene på huset og nyt et langt, sosialt måltid med mange retter.
Torget er som skapt for dette konseptet. Ingen uenigheter og ingen kompromisser er nødvendig når alle kan kjøpe matfavorittene og dele det hele i godt lag midt i Mathallen.
Varm mat finner du omtrent overalt, og der det ikke er varm mat er det ost, spekemat, ferske brød, søtbakst, kaffe og annen snacks. Det er bare fantasien som setter grenser.
Maten kommer fra:
- Toast Vegetar (SMELT)
- Bayonne-skinke (Galopin)
- Høvding Sverre Lagret (Gutta på Haugen)
- Pulled chicken burger (Stangeriet)
- Potetsalat (Stangeriet)
- Salat (Modern Greens)
- Donut (The Cupcake & Pie Co.)
Drikken kommer fra:
- Kaffe (Solberg og Hansen)
- Galvanina (Via Italia)
- Norsk Kambuchi (Modern Greens)
Kompromissløs brunsj
Tekst: Therese Holmen
Foto: Fredrikke Wiheden
Fyll opp bordet med alt dere måtte ønske og nyt en behagelig start på dagen.
Har du lyst til å invitere med deg venner eller familie til en brunsj utenom det vanlige, kan dere organisere en Mathallen-variant av den “danske brunsjen”. Fyll opp bordet med mat fra flere av aktørene på huset og nyt et langt, sosialt måltid med mange retter.
Torget er som skapt for dette konseptet. Ingen uenigheter og ingen kompromisser er nødvendig når alle kan kjøpe matfavorittene og dele det hele i godt lag midt i Mathallen.
Varm mat finner du omtrent overalt, og der det ikke er varm mat er det ost, spekemat, ferske brød, søtbakst, kaffe og annen snacks. Det er bare fantasien som setter grenser.
Maten kommer fra:
- Toast Vegetar (SMELT)
- Bayonne-skinke (Galopin)
- Høvding Sverre Lagret (Gutta på Haugen)
- Pulled chicken burger (Stangeriet)
- Potetsalat (Stangeriet)
- Salat (Modern Greens)
- Donut (The Cupcake & Pie Co.)
Drikken kommer fra:
- Kaffe (Solberg og Hansen)
- Galvanina (Via Italia)
- Norsk Kambuchi (Modern Greens)
Se mer fra Vulkan
Vulkan beveger – DANS
Kyrre Texnæs intervjuer ulike kreative utøvere om det som beveger mennesket. I møtet med Hallgrim Hansegård er temaet dans og bevegelse. Hallgrim er samfunnsengasjert og hele tiden på jakt etter å skape dagsaktuell dans med spennende tema.
Gaver til de som har alt
Vi har gått en runde på Vulkan og funnet flere gode alternativer til deg som står litt fast.
Julebord på Vulkan
På jakt etter en klassisk julemiddag sammen med kollegaene dine? Eller kanskje du og vennegjengen har lyst til å spise noe annet enn julemat på årets førjulstreff?