Mathallen har vært åpen i hele 10 år og det har vært mange ulike konsepter innom hallen i løpet av den tiden. Noen varte ikke så lenge mens andre har vært med siden dag én. Det er ingen tvil om at det er folkene bak disken som gjør Mathallen til det den er i dag, og her får du mulighet til å bli litt bedre kjent med noen av dem du finner bak diskene.
Din lokale slakter
Navn: Daniel Slakter
Sted: Annis Pølsemakeri
Jobbet i Mathallen: Siden 2012
«Jeg falt for Mathallen lenge før åpning. Jeg gikk tilfeldigvis forbi, og måtte undersøkte hva dette var for noe.»
Hele Mathallens Mamma Italia
Navn: Lisbet Baade-Mathiesen
Sted: Via Italia
Jobbet i Mathallen: Siden starten i 2012
«Via Italia har utviklet seg fra å være en butikk med økologiske varer til å bli en pastabar.»
Mathallens franske alibi
Navn: Thibaut og Arthur
Sted: Galopin
Jobbet i Mathallen: Drevet Galopin siden 2018
«Vi valgte å drive i Mathallen fordi vi ønsket å formidle vår kjærlighet til håndverksmat til folket.»
Beste DimSum i by’n
Navn: Hong Ringman
Sted: Hongs Bao Bao
Jobbet i Mathallen: Åpnet butikk her i 2018
«Vi synes at konseptet vårt passet bra i Mathallen, og det virket som en veldig trivelig plass å jobbe. Noe som viser seg å stemme.»
Hjemmelaget, tradisjonsrik mat fra Pakistan
Navn: M. Kamran
Sted: Simply Tasty
Jobbet i Mathallen: Siden mai 2020
«Mathallen var jo det eneste stedet hvor vi kunne vise folk flest hvordan mat laget med kjærlighet smakte.»
Bli bedre kjent med Mathallens ansatte
Mathallen har vært åpen i hele 10 år og det har vært mange ulike konsepter innom hallen i løpet av den tiden. Noen varte ikke så lenge mens andre har vært med siden dag én. Det er ingen tvil om at det er folkene bak disken som gjør Mathallen til det den er i dag, og her får du mulighet til å bli litt bedre kjent med noen av dem du finner bak diskene.
Din lokale slakter
Navn: Daniel Slakter
Sted: Annis Pølsemakeri
Jobbet i Mathallen: Siden 2012
«Jeg falt for Mathallen lenge før åpning. Jeg gikk tilfeldigvis forbi, og måtte undersøkte hva dette var for noe.»
Hele Mathallens Mamma Italia
Navn: Lisbet Baade-Mathiesen
Sted: Via Italia
Jobbet i Mathallen: Siden starten i 2012
«Via Italia har utviklet seg fra å være en butikk med økologiske varer til å bli en pastabar.»
Mathallens franske alibi
Navn: Thibaut og Arthur
Sted: Galopin
Jobbet i Mathallen: Drevet Galopin siden 2018
«Vi valgte å drive i Mathallen fordi vi ønsket å formidle vår kjærlighet til håndverksmat til folket.»
Beste DimSum i by’n
Navn: Hong Ringman
Sted: Hongs Bao Bao
Jobbet i Mathallen: Åpnet butikk her i 2018
«Vi synes at konseptet vårt passet bra i Mathallen, og det virket som en veldig trivelig plass å jobbe. Noe som viser seg å stemme.»
Hjemmelaget, tradisjonsrik mat fra Pakistan
Navn: M. Kamran
Sted: Simply Tasty
Jobbet i Mathallen: Siden mai 2020
«Mathallen var jo det eneste stedet hvor vi kunne vise folk flest hvordan mat laget med kjærlighet smakte.»
Se mer fra Vulkan
Lyst på noe godt?
Mange vet at man får god mat i Mathallen, men visste du at du også finner utrolig mye godt på Vulkan Depot?
Østkanttorget på Vulkan
Østkanttorget har tidligere holdt til på Grønland, men nå har de flyttet seg hit til oss på Vulkan. Utvalgte søndager blir det marked med massevis av salgsboder og DJ som sørger for god stemning.
Japanske kjøkkenkniver: Størst utvalg, størst tradisjon
Vi tok en prat med eieren av Skarpe kniver, Michael Aagreen, for å lære mer om nettopp kniver.