Ta med barna på danseforestilling!

Vinter/vår 2023

De fleste har nok fått med seg at Dansens hus setter opp utallige forestillinger i løpet av et år. Men visste du at flere av disse forestillingene passer ekstra godt for barn? Denne vinteren og våren byr Dansens hus på hele fire fengende forestillinger for barn i ulike aldre.

Familiedager: 25. og 26. februar

Dansens Hus inviterer familier med barn fra fem år og oppover til familiedager lørdag 25. og søndag 26. februar. Det blir danseverksted med Absence og Rom for dans UNG, ansiktsmaling og ikke minst: forestillingen The Games We Play med Intuit Dansekompani. Dansens Hus Bar er åpen for alle besøkende begge dager fra 11.00 – 17.00 begge dager.

Les mer og kjøp billetter

Antero Hein: Uventa 16. – 19. april

Som dansekunstner ønsker Antero Hein – for første gang – å løfte parkour inn i scenerommet, og utvide hva scenekunst kan være. Parkour er en bevegelsesform der utøveren (traceur) har som mål å bevege seg mest mulig energieffektivt i et komplekst, urbant miljø.
Passer for unge fra 13 år og oppover – og alle voksne.

Les mer og kjøp billetter

Øyteateret: kinShips 20. – 23. april

kinShips inviterer publikum inn i det mikroskopiske på huden, til et omfavnende univers av mikrobiell bevegelse. kinShips utforsker gjensidig sameksistens og utveksling.
Passer for barn 0 – 2 år.

Les mer og kjøp billetter

Absence: Circus Absence 13. – 14. mai

Halsbrekkende og morsom sirkusforestilling for hele familien. Møt de tussete klovnene, de siamesiske tvillingene, den mystiske magikeren og damen med skjegg – og bli med å ta rotta på den sleipe direktøren og hans assistent, gorillaen.
Anbefalt alder: Fra fem år.

Les mer og kjøp billetter

Oslo Koreografiske: Soft Machine 08. – 13. juni

I Soft Machine er publikum gjester i et skrudd og praktfullt TV-show. Det er minuttet før det hele kollapser, men det tenker vi ikke på nå! Sendingen er spekket med spektakulære gjester, feilfrie produkter og muligheter du ikke kan gå glipp av. For en fantastisk tid å være i live på! Det er aldri for tidlig å bli konsument eller kanskje bli konsumert?
Passer for bar fra 3 år.

Les mer og kjøp billetter

Pssst… husk også at Dansens hus også har massevis av flotte forestillinger som passer om du ikke skal ha med deg barn. Du kan lese hele programmet deres her.