Street Art Norge åpner på Vulkan

Åpningsdato: 2. februar 2024

Street Art Norge har lenge hatt et ønske om å etablere et fysisk Street Art Museum, og nå har de flyttet inn her på Vulkan! Her har de tatt over et lokale på nesten 850 kvm, som skal huse mange utstillinger og et fremtidig museum.

Fra 2. februar til 3. mars kan du få med deg åpningsutstillingen i de nye lokalene. Denne utstillingen vil gi deg innblikk i artister og verk som representerer kunstformene som du vil møte på Vulkan i tiden fremover. Helt frem til 3. mars vil du kunne oppleve en utstilling som nesten vil endre seg fra dag til dag. Flere artister vil komme til med sine verk underveis og utstillingen vil bestå av både norske og internasjonale verk.

Street Art Norge har et ambisiøst mål om at de skal få inn minst ett unikt verk fra hver enkelt artist fra Norge og Norden. Etter hvert vil de kunne etablere et solid museum – et Nordic Street Art Museum.

Vil du vite mer om prosjektet og utstillingene?

Følg med på Street Art Norge sine nettsider, Facebook og Instagram i tiden fremover for mer informasjon. Les også artikkelen fra Vårt Oslo om prosjektet her.

Velkommen til Vulkan 15!