Slik er nye Scandic Vulkan

Hotellet her på Vulkan åpner en ny del etter å ha renovert 1500 kvadratmeter og utvidet med 31 rom.

Scandic Vulkan overtok nabolokalene etter PS:hotel tidligere i år og er nå ferdig med utvidelse og oppgraderinger. Hotellets kapasitet er nå økt med 31 rom, deriblant 25 dobbeltrom, fire enkeltrom og to studioleiligheter. Samlet tilbys nå 180 rom og 348 sengeplasser hos Scandic Vulkan.

– Hotellet har en praktfull beliggenhet, og det å få 31 nye hotellrom på et slikt sted, det er en stor styrke for oss på veien videre. Vulkan har blitt en egen destinasjon i Oslo både når det gjelder mat og kulturliv, og i umiddelbar nærhet fra hotellet kan man for eksempel velge og vrake mellom over 40
spisesteder, sier direktør Therese Fredriksson.

Siden overtakelsen i februar har alle gulv og flater blitt renovert ,og alt interiør blitt byttet ut. Det er også etablert et nytt møterom, og totalt er det rundt 1500 kvadratmeter som har blitt pusset opp. Med populære Grünerløkka en kort rusletur unna, er hotellet det perfekte utgangspunkt for å
oppleve hva det urbane Oslo har å by på.

– Etter flere år med godt besøk fra både privat- og forretningsreisende, har vi valgt å utvide kapasiteten på hotellet. Scandic Vulkan er en perle med svært spennende beliggenhet, og som følge av de siste oppgraderingene vil attraktiviteten bare øke, sier distriktsdirektør Magne Jacobsen.

I tillegg til nye og oppgraderte fasiliteter, får gjester og besøkende snart muligheten til å nyte tradisjonelle italienske matretter på den populære restauranten Ferro som gjenåpner til sommeren.

Scandic Vulkan er et Svanemerket hotell, noe som betyr at det jobbes målrettet på en rekke områder for å redusere miljøavtrykket. Hotellet var det første i Norge som ble sertifisert i miljøklasse A, er langt på vei selvforsynt med energi og satser på kortreist og økologisk kvalitetsmat. På taket har de også en bigård som produserer honning som både benyttes i frokosten og selges på hotellet.

Se flere bilder fra rommene her.

Foto: Tord-Erik Andersen