Scandic Vulkan utvider med 31 rom

Dato: 24. august

Scandic har inngått en ny avtale med gårdeier Aspelin Ramm og tar over nabolokalene fra 1. februar 2022. Når utvidelsen er ferdig vil hotellet ha 180 rom.

Lokalene ligger vegg i vegg med hotellet på Vulkan-området i Oslo, og blir tilgjengelig ettersom driften av PS:Hotel nå skal opphøre. De 31 hotellrommene blir en del av Scandic Vulkan, og skal gjennomgå en lett renovering etter overtakelse 1. februar 2022.

– Vi kommer til å bruke noen uker på å klargjøre rommene, og vil blant annet male og tilpasse rommene i tråd med resten av hotellet. Senger, tv-er og låser skal byttes ut, og det vil etableres en ny adkomst til hotellet fra bakgården. Vi gleder oss stort til å komme i gang, sier hotelldirektør Monica Egeberg.

Scandic Vulkan ligger sentralt i Oslo mellom Grünerløkka og Sankthanshaugen, og har umiddelbar nærhet til både shopping, kultur og natteliv. Rett utenfor hotellet ligger også populære Mathallen, som er et mekka for den som er interessert i mat og matkultur.

– Beliggenheten er helt strålende, og av den grunn er det også mange som ønsker å bo her når de besøker Oslo. Vi har lenge ønsket å utvide, så dette var en mulighet vi måtte gripe når den dukket opp. Nå får vi muligheter til å ta imot større grupper, og blir enda mer attraktive på ferie- og fritidsmarkedet, sier distriktsdirektør for Scandic i Oslo, Morten Malting.

– Vi setter stor pris på Scandic og synes det er veldig hyggelig at enda flere gjester kan bo på Vulkan. Vi gleder oss til videre samarbeid, sier Mona Aarebrot, direktør for marked og drift i Aspelin Ramm.