Quiz på Vulkan

Visste du at det er quiz på Vulkan hver tirsdag og torsdag?

På tirsdager kan du ta turen til Døgnvill Burger og delta på quiz fra kl. 21. Her konkurreres det om heder og ære via to runder almennquiz og en runde musikkquiz. Quizen varer ca 2 timer og blir selvfølgelig best med en burger og forfriskende drikke i tillegg. Quizen pleier å være populær, så det lønner seg å booke bord i forkant!

Torsdagene kan du stikke innom Pokalen Pub for en ny runde quiz. Her starter de opp kl. 18.30 og inviterer til en tre-delt quiz med en almenndel, en musikkdel og en aktiv del til slutt! Moroa varer i ca 2 timer og også her lønner det seg å booke bord i forkant.

Quiz på Vulkan

Visste du at det er quiz på Vulkan hver tirsdag og torsdag?

På tirsdager kan du ta turen til Døgnvill Burger og delta på quiz fra kl. 21. Her konkurreres det om heder og ære via to runder almennquiz og en runde musikkquiz. Quizen varer ca 2 timer og blir selvfølgelig best med en burger og forfriskende drikke i tillegg. Quizen pleier å være populær, så det lønner seg å booke bord i forkant!

Torsdagene kan du stikke innom Pokalen Pub for en ny runde quiz. Her starter de opp kl. 18.30 og inviterer til en tre-delt quiz med en almenndel, en musikkdel og en aktiv del til slutt! Moroa varer i ca 2 timer og også her lønner det seg å booke bord i forkant.