17.09.21

En stjerne på Vulkan

Visste du at Vulkan har en Michelinstjerne-restaurant?

Guide Michelin – også kjent som Michelinguiden – er verdens mest anerkjente rangering av hoteller og restauranter. I guiden for 2021 er det 11 norske restauranter som har gjort seg fortjent til stjerner, deriblant Restaurant Kontrast som holder til her på Vulkan.

Maaemo i Oslo har imponert kontrollørene stort og har hele tre stjerner i guiden. RE-NAA i Stavanger har to stjerner og de ni siste – deriblant Restaurant Kontrast – har én stjerne hver. Kontrast fikk stjernen for første gang i 2016 og har siden klart å forsvare stjernen hvert år.

Tre stjerner i Guide Michelin betyr at restauranten er «verdt en reise i seg selv», to stjerner innebærer at maten er «verdt en omvei», mens én stjerne signaliserer «en eksepsjonelt bra restaurant i sin kategori».

Guiden beskriver Restaurant Kontrast slik:

A modern restaurant with a stark, semi-industrial feel created by a concrete floor, exposed pipework and an open kitchen. Seasonal, organic Norwegian produce is used to create refined, original, full-flavoured dishes whose apparent simplicity often masks their complex nature. The service is well-paced.

17.09.21

En stjerne på Vulkan

Visste du at Vulkan har en Michelinstjerne-restaurant?

Guide Michelin – også kjent som Michelinguiden – er verdens mest anerkjente rangering av hoteller og restauranter. I guiden for 2021 er det 11 norske restauranter som har gjort seg fortjent til stjerner, deriblant Restaurant Kontrast som holder til her på Vulkan.

Maaemo i Oslo har imponert kontrollørene stort og har hele tre stjerner i guiden. RE-NAA i Stavanger har to stjerner og de ni siste – deriblant Restaurant Kontrast – har én stjerne hver. Kontrast fikk stjernen for første gang i 2016 og har siden klart å forsvare stjernen hvert år.

Tre stjerner i Guide Michelin betyr at restauranten er «verdt en reise i seg selv», to stjerner innebærer at maten er «verdt en omvei», mens én stjerne signaliserer «en eksepsjonelt bra restaurant i sin kategori».

Guiden beskriver Restaurant Kontrast slik:

A modern restaurant with a stark, semi-industrial feel created by a concrete floor, exposed pipework and an open kitchen. Seasonal, organic Norwegian produce is used to create refined, original, full-flavoured dishes whose apparent simplicity often masks their complex nature. The service is well-paced.