30.05.24

Stjernen på Vulkan

Visste du at Vulkan har en Michelinstjerne-restaurant?

Guide Michelin – også kjent som Michelinguiden – er verdens mest anerkjente rangering av hoteller og restauranter. «Vår egen» Restaurant Kontrast fikk tildelt sin første stjerne allerede i 2016, og våren 2024 fikk de tildelt en stjerne til. Vel fortjent spør du oss!

Tre stjerner i Guide Michelin betyr at restauranten er «verdt en reise i seg selv», to stjerner innebærer at maten er «verdt en omvei», mens én stjerne signaliserer «en eksepsjonelt bra restaurant i sin kategori».

Guiden beskriver Restaurant Kontrast slik:

‘Kontrast’ is not just a name at this sleek, fittingly stark restaurant in the city’s former industrial district; the concept informs everything they do, from the make-up of the international team to the smart combinations of ingredients in the dishes. A rich stew of superb langoustine claw meat, for example, is balanced by the fresh crunch and perfectly judged acidity of pickled carrot. While the dining area benefits from a softly lit intimacy, the open kitchen is brighter so that your eye is drawn to the supremely talented chefs.

I tillegg til 2 stjerner har Kontrast også blitt tildelt den grønne femkløveren. Dette er et merke som går til spisesteder som har utmerket seg som spesielt bærekraftig.

Les mer på Guide Michelin sine egne sider.

30.05.24

Stjernen på Vulkan

Visste du at Vulkan har en Michelinstjerne-restaurant?

Guide Michelin – også kjent som Michelinguiden – er verdens mest anerkjente rangering av hoteller og restauranter. «Vår egen» Restaurant Kontrast fikk tildelt sin første stjerne allerede i 2016, og våren 2024 fikk de tildelt en stjerne til. Vel fortjent spør du oss!

Tre stjerner i Guide Michelin betyr at restauranten er «verdt en reise i seg selv», to stjerner innebærer at maten er «verdt en omvei», mens én stjerne signaliserer «en eksepsjonelt bra restaurant i sin kategori».

Guiden beskriver Restaurant Kontrast slik:

‘Kontrast’ is not just a name at this sleek, fittingly stark restaurant in the city’s former industrial district; the concept informs everything they do, from the make-up of the international team to the smart combinations of ingredients in the dishes. A rich stew of superb langoustine claw meat, for example, is balanced by the fresh crunch and perfectly judged acidity of pickled carrot. While the dining area benefits from a softly lit intimacy, the open kitchen is brighter so that your eye is drawn to the supremely talented chefs.

I tillegg til 2 stjerner har Kontrast også blitt tildelt den grønne femkløveren. Dette er et merke som går til spisesteder som har utmerket seg som spesielt bærekraftig.

Les mer på Guide Michelin sine egne sider.