50 shades of Street Art

Åpningsdato: 21. april 2024

Street Art Norge lanserer utegalleri med navnet «50 Shades of Street Art»

Utegalleriet ligger ved nedkjøringen til Vulkan-området og ved Kunsthallen Street Art Norge her på Vulkan. Her har det lenge vært en grå mur med 10 naturlige «rammer» som nå endelig skal få skinne. Dette blir en levende vegg med stadige utskiftninger, og målet er å skape opp mot 50 kunstverk her gjennom året. Derav navnet «50 Shades of Street Art».

Alle verkene blir tatt bilde av, printet ut, rammet inn og presentert på «The Wall of Fame» inne i Kunsthallen. Til nå har 25 artister signert seg på listen og vi ønsker enda flere artister velkommen.

Søndag 21. april åpnet Utegalleriet og de to første artistene fikk gjort ferdig sine verk. De første kunstnerne var Quentin Desveaux & Felipe Santibanez Discalzi og vi gleder oss til fortsettelsen!

OM STREET ART NORGE

Street Art Norge er dedikert til å etablere en omfattende «hub» for gatekunst for Norge/Norden på Vulkan. Gjennom våre utstillinger inviterer vi kunstinteresserte til å utforske nye og historiske verker og gir en plattform for kunstnere fra hele Norden. Vi ser frem til å ønske hele Oslo og alle turister velkommen til en unik kunstopplevelse både utendørs og inne i den 850 kvm Kunsthallen Street Art Norge i årene fremover.

Les mer om Street Art Norge her.