Kulinarisk Akademi er et kompetansesenter for mat og drikke, og huser en gjeng kokker og vinkelnere, alle med et lidenskapelig forhold til smak og ekte håndverk. Matentusiater som de er, ønsker de å inspirere og videreføre kunnskapen til både bedrifter og privatpersoner.
Avdelingen i Mathallen er bygget med tanke på kurs og aktiviteter. Her er det tre kjøkken i ulik stil og størrelse med en fleksibel planløsning for små og mellomstore grupper.
Kapasiteten strekker seg fra 8 til 25 personer på matkurs og fra 30 til 200 personer på tilpassede arrangementer.
Lokalene passer godt til:
- Matkurs fra sushi til gourmet
- Vinkurs
- Foto, film og matstyling
- Kick-off, eventer og lanseringer
- Selskaper
Fakta om Kulinarisk Akademi:
- 3 ulike kurskjøkken med mulighet for fleksible gruppesammensetninger
- Matkurs fra 8-25 personer
- Eventer fra 40-200 personer