Tiger Talks 2023

Dato: 25. mai

«Mangfold mobiliserer: Pionerer, politikere og ledestjerner.»

Basketklubben Centrum Tigers holder til her på Vulkan og nå inviterer de til årets viktigste konferanse om mangfold og integrering. Tiger Talks 2023 vil finne sted på Vulkan Arena den 25. mai, og vil samle en rekke sterke stemmer som gjør en innsats for å fremme mangfold.

Blant foredragsholdere vil du blant annet høre fra Marco Elsafadi, som vil fungere som konferansier for dagen, kultur og likestillingsminister Anette Trettebergstuen og fotballpresident Lise Klaveness. Du vil også høre den spennende historien fra Kevin Rydland, som måtte bytte navn for å få jobb, representanter for Den ukrainske forening i Norge, som vil fortelle om erfaringene til flyktninger fra Ukraina i Norge.

I tillegg vil vi få høre suksesshistorier fra bedrifter som har satt mangfold og inkludering i system, blant annet Schibsted og vinneren av Mangfoldsprisen 2022. Vi vil også få høre fra Anine Smith og Irene Kinunda Afriyie, fra Fargespill, et initiativ som samler barn og unge med ulike kulturelle bakgrunner for å utforske hverandres kulturarv med respekt og nysgjerrighet.

Tiger Talks 2023 vil være en unik mulighet for å lære av de beste, og for å få inspirasjon om hvordan vi sammen kan bidra til et mer inkluderende samfunn.

Les mer om programmet og foredragsholderne her