Prøv arabisk til lunsj eller middag

Mai 2023

Har du testet ut den nye arabiske restauranten på Vulkan Depot? Nå holder de åpent til både lunsj og middag hele uka bortsett fra mandager.

Oasis er en restaurant med autentiske arabiske retter og ligger på Vulkan Depot, midt mellom Sapporo ramenbar og Nam Fah. Menyen består av tradisjonelle og smakfulle arabiske retter og de tilbyr i tillegg noen av de mest populære italienske pizzaer.

De holder nå åpent fra kl. 12 tirsdag til søndag slik at du kan spise både lunsj og middag her.

Oasis sitt ønske er å tilby autentiske, tradisjonelle retter, og representere arabisk matkultur. Her vil du få arabisk ris-mandi, salater, supper, madfoonretter, fiskeretter, kebab, grønnsaker med ris, grillede kjøttretter, arabisk brød, shawarma, falafel, desserter, og mye mer.

Se menyen og les mer her.

Se mer fra Vulkan

Kjendiskatt på Vulkan

Visste du at Vulkan har en egen influencer på fire ben? Choco er en britisk korthåret katt som har skaffet seg en trofast følgerskare på Instagram – over 4000 følgere i skrivende stund!

Byvettreglene

Hvordan er byen å bo i, og hvordan oppfattes den av folk som er på besøk? Har du tenkt over at vi som bruker byen, og som er glad i byen – vi er de nærmeste til å gjøre den hyggeligere?

Urban bierøkt på Vulkan

Sommeren går mot slutten og det betyr at biene våre her på Vulkan begynner å levere fra seg den ferske honningen sin!