Østkanttorget kommer til Vulkan

Søndag 4. juni

Østkanttorget har tidligere holdt til på Grønland, men denne våren flytter de på seg og kommer til oss på Vulkan. Her blir det marked, musikk og underholdning for hele familien.

Det er organisasjonen UNG Norge som står bak konseptet Østkanttorget. Dette er en organisasjon som gjennom over 10 år har jobbet forebyggende og inkluderende for barn og ungdom. Målet deres er å bidra til en morsom, trygg og aktiv oppvekst for barn og unge, særlig med tanke på alle de som ikke har en slik hverdag. Dette gjør de blant annet ved å arrangere konserter, arrangementer og aktiviteter for barnevernsbarn og barn og ungdom som lever under fattigdomsgrensen.

Les mer om organisasjonen UNG Norge her.

På Østkanttorget blir det marked med ulike salgsboder og DJ som sørger for god stemning. Alt vil foregå ute i Vulkangata, rett utenfor Mathallen.

Følg med på Østkanttorget her.

Se mer fra Vulkan

Lyst på noe godt?

Mange vet at man får god mat i Mathallen, men visste du at du også finner utrolig mye godt på Vulkan Depot?

Vulkan beveger – MUSIKK

Gjennom tre spennende seanser har Vulkans gjester kunnet følge med mens Kyrre har coachet noen av Norges råeste kunstnere i Norge innen dans, parcour og musikk. Og for å knytte sammen disse seansene med det Kyrre brenner aller mest for – nemlig bevegelse – har han intervjuet tre ulike kreative utøvere om det som beveger mennesket.

Små glimt fra julegata

Det ble ordentlig god førjulsstemning på Vulkan i år med massevis av flotte konserter, juleverksted, nissebesøk og julelysshow.