Ny asiatisk restaurant

Publisert 17. juni 2020

Det er vel ingen som kan klage på serveringstilbudet her på Vulkan, og nå har tilbudet blitt enda litt bedre!

I enden av Vulkangata ut mot Møllerveien har det vært hektisk byggeaktivitet i lang tid, men nå begynner endelig hele området å bli ferdig. Og midt i dette området ligger en liten perle av en restaurant – nemlig Tri Ky! Restaurantlokalet har blitt utrolig lekkert og maten smaker aldeles nydelig.

Tri Ky kan oversettes til ”sjelevenn”. Dette er en ny og spennende asiatisk restaurant som tilbyr unike menyer utviklet med omsorg, lidenskap og kjærlighet. Deres konsept er utviklet med fokus på vennlig service, unik smaksopplevelse, tradisjonelle og moderne matlagingsteknikker, og menyer basert på sesongens flotteste råvarer, med asiatiske preg.

Restauranten har tre områder; matbaren, hovedområdet og sushibaren.

Matbaren har 20 sitteplasser og er forbeholdt drop-in gjester som ønsker mat fra Tri Kys à la carte meny, eller noe godt i glasset for å lette på tankene. Det er ikke mulig å reservere bord ved matbaren.

I hovedområdet tilbyr de opptil 40 sitteplasser. Her får alle gjester servert sharing-meny med seks retter ved bordbestilling.

I sushibaren er det plass til 6 gjester. Alle gjester får servert omakase-meny i sushibaren av restaurantens sushi-chef Vladimir Shek. Omakase betyr «jeg stoler på deg».

Praktisk info:

Tri Ky – Asian Restaurant & Bar
Vulkan 2
triky.no
post@triky.no
(+47) 22 15 88 88

Ny asiatisk restaurant

Publisert 17. juni 2020

Det er vel ingen som kan klage på serveringstilbudet her på Vulkan, og nå har tilbudet blitt enda litt bedre!

I enden av Vulkangata ut mot Møllerveien har det vært hektisk byggeaktivitet i lang tid, men nå begynner endelig hele området å bli ferdig. Og midt i dette området ligger en liten perle av en restaurant – nemlig Tri Ky! Restaurantlokalet har blitt utrolig lekkert og maten smaker aldeles nydelig.

Tri Ky kan oversettes til ”sjelevenn” og er en ny og spennende asiatisk restaurant som tilbyr unike menyer utviklet med omsorg, lidenskap og kjærlighet. Deres konsept er utviklet med fokus på vennlig service, unik smaksopplevelse, tradisjonelle og moderne matlagingsteknikker, og menyer basert på sesongens flotteste råvarer, med asiatiske preg.

Restauranten har tre områder; matbaren, hovedområdet og sushibaren.

Matbaren har 20 sitteplasser og er forbeholdt drop-in gjester som ønsker mat fra Tri Kys à la carte meny, eller noe godt i glasset for å lette på tankene. Det er ikke mulig å reservere bord ved matbaren.

I hovedområdet tilbyr de opptil 40 sitteplasser. Her får alle gjester servert sharing-meny med seks retter ved bordbestilling.

I sushibaren er det plass til 6 gjester. Alle gjester får servert omakase-meny i sushibaren av restaurantens sushi-chef Vladimir Shek. Omakase betyr «jeg stoler på deg».

Praktisk info:
Tri Ky – Asian Restaurant & Bar
Vulkan 2
triky.no
post@triky.no
(+47) 22 15 88 88

Se mer fra Vulkan

Dansk krokjeller midt i Oslo

Mormor smørrebrød har skapt en liten dansk oase midt på Vulkan. Vi har tatt en liten prat med Kia Saxkjær som sammen med Brian har åpnet en dansk krokjeller her i gata vår.

Byvettreglene

Hvordan er byen å bo i, og hvordan oppfattes den av folk som er på besøk? Har du tenkt over at vi som bruker byen, og som er glad i byen – vi er de nærmeste til å gjøre den hyggeligere?

En smak av Vulkan – skjulte perler

Vi har samlet 10 skjulte perler på området som definitivt er verdt et besøk.