GROW – Inspired by EAT

Nytt restaurantkonsept hos PS:hotel by Nordic Choice

PS:hotell by Nordic Choice har et hyggelig restaurantlokale i kjelleren av hotellet. Den siste tiden har lokalet fått seg et skikkelig ansiktsløft og på kjøkkenet har de eksperimentert med mange nye og spennende retter.

Nå er de endelig klare for å invitere til en myk åpning av det nye og utrolig spennende restaurantprosjektet GROW – Inspired by EAT. Det nye konseptet er utviklet i tett samarbeid med EAT Foundation og dette gjenspeiles i alt de gjør. Aller mest ønsker de å inspirere mennesker gjennom sine utrolig smaksrike retter. De har fått med seg kokken Maren Bjerkeli som tidligere har jobbet på Pjoltergiest, BA53 og Cru, så dette må jo bare bli bra!

GROW – Inspired by EAT

Nytt restaurantkonsept hos PS:hotel by Nordic Choice

PS:hotell by Nordic Choice har et hyggelig restaurantlokale i kjelleren av hotellet. Den siste tiden har lokalet fått seg et skikkelig ansiktsløft og på kjøkkenet har de eksperimentert med mange nye og spennende retter.

Nå er de endelig klare for å invitere til en myk åpning av det nye og utrolig spennende restaurantprosjektet GROW – Inspired by EAT. Det nye konseptet er utviklet i tett samarbeid med EAT Foundation og dette gjenspeiles i alt de gjør. Aller mest ønsker de å inspirere mennesker gjennom sine utrolig smaksrike retter. De har fått med seg kokken Maren Bjerkeli som tidligere har jobbet på Pjoltergiest, BA53 og Cru, så dette må jo bare bli bra!

Se mer fra Vulkan

Gaver til de som har alt

Vi har gått en runde på Vulkan og funnet flere gode alternativer til deg som står litt fast.

No ramen, no life

Vi kjenner han best som Inage, eieren av Inages Mat, Obento Box og Sapporo Ramen bar. Hva mener han egentlig med "no ramen, no life"?

Julestemning hos Døgnvill

Er du klar for en saftig juleburger? Eller kanskje en overdådig pepperkakemilkshake? Julemenyen kan nytes sammen med god samvittighet ved å donere en liten gave til Fattighuset.