Avalon feirer Mathallen Oslo

Eksklusiv bursdagsfeiring i Mathallen

Mathallen feirer 9 år tirsdag 12. oktober, og i den forbindelse har vi invitert den kommende store «snakkisen» i restaurant-Oslo, Restaurant Avalon til å holde en bursdagsmiddag for Mathallens publikum.

Avalon er det nye konseptet til stjernekokk Mikael Svensson som eier og driver Michelinstjerne-restauranten Kontrast her på Vulkan. Avalon åpner i slutten av november i det nye prestisjeprosjektet VIA som ligger i Vika i Oslo.

Om Avalon

Om Avalon sier Svensson: «Avalon skal være et veldig uformelt sted med lave skuldre, med sånn mat jeg selv serverer når jeg skal ha gjester en sommerkveld. Dette er sånn jeg liker å lage mat – jeg helsteker en kjøttbit eller fisk, og serverer tilbehør til det. Rett og slett gode råvarer tilberedt enkelt og godt, med gode drinker og god vin».

Nå får du som Mathallgjest en eksklusiv mulighet til å teste maten som vil bli servert på Avalon i en «one night only» pop up-middag på Torget i hallen tirsdag 12. oktober.

Praktisk info

Det serveres en 4 retters middag og maten serveres sharing style på store fellesbord. Du kan booke ett helt 8 mannsbord. Ved booking av færre personer enn dette, forbeholder vi oss retten til å plassere dere på felles bord med andre.

Middagen koster kun kr. 700,- per person, og drikke kan kjøpes i baren på Torget (la deg inspirere av anbefalt drikkepakke).

Velkommen til en eksklusiv bursdagsmiddag med stjernelaget bak Avalon.