17. mai-feiring på Vulkan

Det blir god stemning på Vulkan når mange av serveringsstedene på området holder åpent og inviterer til feiring av nasjonaldagen.

17. mai-fest

Vulkan Arena blir det Bobler & Beats fra kl. 12 og utover. Her blir det langbord, DJ’s, masse deilig mat og drikke, haugevis av flagg og festglade folk. Du kan booke bordpakke med sharingmeny eller gå for drop in-billett.

Hos BAR Vulkan blir det god stemning på takterrassen fra kl. 12 og utover. Og med det været som er meldt kan det umulig bli feil å feire nasjonaldagen der. Reserver bord her.

Flere restauranter holder åpent

Det er også mange gode alternativer for alle som ønsker å fylle magen eller slukke tørsten her på Vulkan. Disse stedene vil holde åpent på 17. mai:

  • Restaurant Kontrast: Moderne skandinavisk restaurant med fokus på kortreiste råvarer i sesong.
  • Ristorante Ferro: Den italienske restauranten byr på pizza, forfriskende drikke og en hyggelig uteservering.
  • Døgnvill Burger: Kvalitetsburgere med kreative toppinger, spennende drikke, hjemmelagde desserter og milkshakes.
  • Love Tea & Sushi: Her kan du bestille sushi og bubble tea for å ta med deg hjem eller ut i sola.
  • Organit kafé: Ferske og sunne bakevarer, sandwicher og salater.
  • Vulkan kaffebar: Hyggelig kafé ut mot Maridalsveien med fersk bakst og deilig kaffe.

Se mer fra Vulkan

Kompromissløs brunsj

Har du lyst å invitere med deg venner og familie til en brunsj utenom det vanlige, kan dere organisere en Mathall-variant av den “danske brunsjen”.

Små glimt fra julegata

Det ble ordentlig god førjulsstemning på Vulkan i år med massevis av flotte konserter, juleverksted, nissebesøk og julelysshow.

Vulkan beveger – MUSIKK

Gjennom tre spennende seanser har Vulkans gjester kunnet følge med mens Kyrre har coachet noen av Norges råeste kunstnere i Norge innen dans, parcour og musikk. Og for å knytte sammen disse seansene med det Kyrre brenner aller mest for – nemlig bevegelse – har han intervjuet tre ulike kreative utøvere om det som beveger mennesket.