Velg visning

Arrangement Views Navigation

I dag

Utstilling: Street Art Cultural Heritage

Se verk fra artister som lever av å skape kunst i det offentlige rom og kunst som er laget av artister som har, er eller har vært gatekunstnere/street-artister.

Vulkan Arena: Laibach

På Laibachs OPUS DEI TOUR vil de gjenskape noen av sporene fra det ikoniske albumet fra 1987.

Dansens hus: Still Life

De fleste kan dele Alan Lucien Øyens bekymring over vår urolige, digitale tid. Derfor er det kanskje ikke så underlig at han går analogt til verks i sin nye forestilling Still Life.

Vulkan Arena: Pentagram

Pentagrams Farewell Tour hvor du får sjansen til å feire dette siste kapittelet til et av rockehistoriens viktigste band.

Vulkan Arena: Chromeo

Chromeo står ubestridt som vår tids fremste funkband. Barndomsvennene Dave 1 og P-Thugg har over to tiår bygget et imperium av elegant, dansbar og intelligent musikk.

Mathallen: NM i AeroPress 2024

18 deltakere, 6 innledende heat. 2 semifinaler og 3 finalister. Hvem brygger den aller beste koppen og får representere Norge i VM i Lisboa i september?

Mathallens vinklubb: Oransjevin

Smakingen vil foregå på langbord med lave skuldre og fokus på å forstå hva du liker og ikke liker, og du får oppleve hvor stor bredde oransjevin kan ha.

Dansens hus: Emanuel Gat

LOVETRAIN2020: Danserisk fest med Tears For Fears som nostalgisk lydspor.

Mathallens vinklubb: Beaujolais

Kurset blir en introduksjon til Beaujolais med temaer som produksjonsmetoder, historie, geografi, lovgivning og mer. Det blir også en smaking med 8 viner fra Beaujolais.

Dansens hus: Nabinam Dance Company

X10… er et dypdykk i motsetningene mellom sårbarhet og motstandskraft, tilpasning og ettergivenhet, og åpner for en kontemplativ utforskning av den finstemte balansen mellom overlevelse og glemsel.

Vulkan Arena: Fu Manchu

California-bandet Fu Manchu er kjent for sin tunge, seige og lett psykedeliske 70-tallsinspirerte rock.