Velg visning

Arrangement Views Navigation

I dag

Dansens hus: Katma

En magisk, eventyrlig og poetisk forestilling om alt det vakre som bare fins når det er mørkt.

Vulkan Arena: Dead by April

Etter flere utsolgte show på Europaturnéen i mai, så kommer endelig albumaktuelle Dead By April tilbake til Norge.

Vulkan Arena: Major Parkinson

Det er duket for en helt spesiell kveld når majorene gjør sin første konsert etter hjertestans, på samme scene som det faktisk skjedde, akkurat her på Vulkan Arena.

Dansens hus: Oona Doherty

Hun ble kastet ut av dansekonservatoriet i London. Nå omtales Oona Doherty som en av de mest spennende koreografene i sin generasjon.

Vulkan Arena: Vassendgutane

En konsert med Vassendgutane er en unik opplevelse med full trøkk og fantastisk stemning. Bandet leverer et show utenom det vanlige og denne gangen blir de konsert på Vulkan to dager på rad.

Dansens hus: Ingrid Berger Myhre

Dansekunstner Ingrid Berger Myhre er tilbake med nytt verk om logikk, konsekvens og koreografiske (u)muligheter, skapt i samarbeid med Nicola Gunn og Ida Wigdel.

Vulkan Arena: Jaa9&OnklP

Vi gleder oss til å høre gamle og nye hits når de 21. oktober tar med seg en rekke gjester for å lage det ultimate rap-showet på Vulkan Arena.

Vulkan Arena: LF SYSTEM

Den skotske duoen LF SYSTEM, bestående av Conor Larkman og Sean Finnigan, lager høykvalitets disco-inspirert housemusikk.

Vulkan Arena: Taake

Sannelig, Norsk Svartmetall er ikke død, ei vil den heller dø, mens tradisjonene og fremtiden holdes i hevd av trygge hender.