Velg visning

Arrangement Views Navigation

I dag

Utstilling: Street Art Cultural Heritage

Utstillingen «Discover the Street Art Cultural Heritage» bygger på Åpningsutstillingen og presenterer verk fra artister som lever av å skape kunst i det offentlige rom og kunst som er laget av artister som har, er eller har vært gatekunstnere/street-artister.

Vulkan Arena: F1rstman

Med røtter dypt forankret i Bollywood-musikk og arabiske melodilinjer blander han det i studioet med vestlige hip-hop- og R&B-innflytelser.

Vulkan Arena: Becky Hill

Becky Hill følger ingens regler. Siden tenårene har hun vært en hitmaskin som har tråkket sin egen vei til berømmelse.

Dansens hus: Jan Martens

I VOICE NOISE får noen nyskapende, ukjente og/eller glemte kvinnestemmer fra de siste hundre årene med musikkhistorie et fokus.

Vulkan Arena: M Huncho

Musikken hans er er blanding av rap, drill og R&B, som han selv har kaldt «trapwave», og i tekstene sine er han kjent for å utforske temaer som gateliv, personlige utfordringer og mental helse.

Vulkan Arena: Nouvelle Vague

Alle som har sett dem live tidligere vet at vi her snakker om et av de kuleste bandene du kan oppleve.

Vulkan Arena: Miss Monique

Olesia Arkusha, aka Miss Monique, er en banebrytende ukrainsk DJ, produsent og plateselskap-eier innenfor den melodiske house- og technosjangeren.

Dansens hus: Carcaça

Urban moves og folkloristisk inspirasjon i Marco da Silva Ferreiras koreografi.

Vulkan Arena: Natalie Jane

Talentfulle Natalie Jane fanger absolutt folks oppmerksomhet, med sin enestående stemme og evne til å trollbinde publikum.

Vulkan Arena: VC Barre

På bare to år har Barre fått over 85 millioner streams på låtene sine og en TikTok med over 2,4 millioner likes. Hele 16 av låtene hans har gått rett inn på topp 100-listen i Sverige.

Dansens hus: Koreografilaboratoriet

Få med deg helt rykende fersk, norsk dans fra Oliver Paulsson, Lou Ditaranto/Kristoffer Lislegaard og Jonathan Ibsen/Bjørk Mynte Paulse.