Velg visning

Arrangement Views Navigation

I dag

Dansens hus: Jan Martens

I VOICE NOISE får noen nyskapende, ukjente og/eller glemte kvinnestemmer fra de siste hundre årene med musikkhistorie et fokus.

Vulkan Arena: M Huncho

Musikken hans er er blanding av rap, drill og R&B, som han selv har kaldt «trapwave», og i tekstene sine er han kjent for å utforske temaer som gateliv, personlige utfordringer og mental helse.

Granumfestivalen 2024

Granumfestivalen er en årlig kunst- og kulturfestival som arrangeres av studenter ved Einar Granum Kunstfagskole.

Vulkan Arena: Nouvelle Vague

Alle som har sett dem live tidligere vet at vi her snakker om et av de kuleste bandene du kan oppleve.

Vulkan Arena: Miss Monique

Olesia Arkusha, aka Miss Monique, er en banebrytende ukrainsk DJ, produsent og plateselskap-eier innenfor den melodiske house- og technosjangeren.

Dansens hus: Carcaça

Urban moves og folkloristisk inspirasjon i Marco da Silva Ferreiras koreografi.

Vulkan Arena: Natalie Jane

Talentfulle Natalie Jane fanger absolutt folks oppmerksomhet, med sin enestående stemme og evne til å trollbinde publikum.

Vulkan Arena: VC Barre

På bare to år har Barre fått over 85 millioner streams på låtene sine og en TikTok med over 2,4 millioner likes. Hele 16 av låtene hans har gått rett inn på topp 100-listen i Sverige.

Dansens hus: Koreografilaboratoriet

Få med deg helt rykende fersk, norsk dans fra Oliver Paulsson, Lou Ditaranto/Kristoffer Lislegaard og Jonathan Ibsen/Bjørk Mynte Paulse.

Bobler & Beats 17. mai

Bli med på den beste 17. mai-feiringen i by’n – Bobler & Beats på Vulkan Arena!

Vulkan Arena: BNXN (fka Buju)

Få med deg tidenes 17.mai fest når BNXN – en av de hotteste Afrobeats-artistene for øyeblikket – flyr til Oslo for å lage liv på Vulkan Arena.

Vulkan Arena: Dungen

De svenske psych-pionerene har vært en av Sveriges ledende leverandører av høykvalitets, tankevekkende musikk som fritt hopper mellom sjangere som prog, pop, psych, folk og nå også jungel.